Workshops ‘Smaak een bijzonder geheel’ werken met smaakoplossingen en smaakoptimalisatie voor oncologie.


Hoe werkt smaak nu eigenlijk en hoe kun je smaak gebruiken als oplossing bij smaakhandicaps.

Meer kennis over smaak en het toepassen daarvan zorgt er namelijk voor dat oncologische patiënten meer plezier aan eten beleven.

Een logisch gevolg hiervan is dat men meer gaat eten waardoor ondervoeding voorkomen wordt (meer dan 50% van de mensen met kanker krijgt hiermee te maken) en de kans op sneller herstel wordt vergroot. Bovendien haal je véél meer uit de gerechten die je maakt.


Smaakoplossingen en -optimalisatie
Door te leren werken met smaakoplossingen en smaakoptimalisatie en deze kennis te gebruiken in het opstellen van recepturen maken we gerechten die die een bijdrage leveren aan het welzijn van de (zieke) mens. Met als uiteindelijk doel meer smaak in de gerechten.

Aan de smaaktafel ervaar je door het ondergaan van diverse smaak en geur testjes hoe onze zintuigen hier op reageren, maar ook hoe je de zintuigen kunt beïnvloeden en ook hoe dat voor ieder individu een andere smaak of geur sensatie geeft.


Opbouw workshop

Dag 1:


 


Home Werken met Smaakoplossingen Workshops Kruidenmixen Nieuwsbrief Wie is Eric-Jan

Eric-Jan Taste Solutions - info@ericjantastesolutions.nl - 06 - 50 498 318

© Eric-Jan Taste Solutions


Dag 2:

Dag 3:

Dag 4:

Dag 5:

Opzet workshop Smaak en smaakoplossingen


Na deze workshop kun je in de praktijk:


Overige info

De workshops worden gegeven op een sfeervolle kooklocatie in de omgeving van Utrecht. De kosten zijn totaal 1500,- euro (excl. BTW).

Hiervoor krijg je:


Inschrijven

Is dit voor jou de ideale workshop, schrijf je dan nu in, zodat je verzekerd bent van jouw plek. Klik hier voor de data van de workshop.

Terug naar overzicht workshops